Baseus Golden Connector Pro U+C 40W Araç Şarjı-Koyu Gri
Baseus Golden Connector Pro U+C 40W Araç Şarjı-Koyu Gri
Baseus Golden Connector Pro U+C 40W Araç Şarjı-Koyu Gri
Baseus Golden Connector Pro U+C 40W Araç Şarjı-Koyu Gri

Baseus Golden Connector Pro U+C 40W Araç Şarjı-Koyu Gri (6953156201934)

0,00
Fiyat : ₺649,00(KDV Dahil)
Barkod : 6953156201934
₺119,69 'den başlayan taksitlerle
Sepette %30 İndirim

Baseus'un araç şarj cihazı 4 hızlı şarj protokolünü destekler. Qualcomm Quick Charge 4.0, cihazınızı standart bir şarj cihazından 4 kat daha hızlı şarj edecektir. Ek olarak Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK'nın geriye dönük uyumluluğu en hızlı şarj seçeneğini garanti eder. Hızlı Şarj 4.0 seçeneği Type-C bağlantı noktasında mevcuttur. QC uyumlu telefonlar arasında Xiaomi 10/9 bulunur. Huawei Hızlı Şarj Protokolü, cihazınızın daha hızlı şarj olmasını sağlar ve şarj sırasında fazla ısınmaz. Uyumlu telefonlar arasında örneğin Huawei Mate 30 veya Honor Magic 2 yer alır. Huawei gibi Samsung'un da kendi hızlı şarj protokolü vardır. Samsung Adaptive Charge ile telefonunuz normal şarj cihazına göre çok daha hızlı şarj olur. Samsung'un teknolojisi S20, S9 vb. modelleri şarj edecektir. Güç Dağıtımı, cihazınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edecek yüksek voltajlı bir şarj standardıdır. Şarj cihazı 20W ve 18W versiyonunu destekler. Power Delivery, örneğin iPhone 12 ile uyumludur. Cihazınızın belirtilen hızlı şarj standartlarını destekleyip desteklemediğini ve doğru kabloya sahip olup olmadığınızı kontrol etmeyi unutmayın.

 Sağlam kaplama

Dayanıklı PC ve ABS malzemelerden yapılmış bir kabuk ile şarj cihazı çizilmeye karşı dayanıklıdır. Hızlı termal iletkenliğe sahip metal, şarj cihazının düşük sıcaklığı korumasına yardımcı olur, böylece cihazınızı şarj etmeniz güvenli olur. Kaymaz tasarım stabilite ve güvenlik sağlar, böylece cihazınız engebeli yollarda bile şarj olur. Kompakt boyut, cihazın çoğu araç çakmağına mükemmel şekilde sığmasını sağlar. LED arka aydınlatma benzersiz bir görünüm katar ve hava karardıktan sonra şarj cihazını hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar.

 7 koruma seviyesi

Baseus'un şarj cihazı çok sayıda güvenlik testinden geçmiş ve çok sayıda sertifika kazanmıştır, böylece endişelenmeden kullanabilirsiniz. Kontrol yonga seti, akımı her cihaza eşleştirir ve cihazı hasara karşı korur. 7 koruma seviyesi ile hem cihazınız hem de şarj cihazınız aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı voltaj, aşırı ısınma, aşırı akım, kısa devre ve elektromanyetik alana karşı korunur.

 

  • Taksit Seçenekleri
    Kredi kartınıza 6 taksit seçenekleri.
  • Garanti Koşulları
    Resmi Distribütör Garantili
Etiketler
Baseus, Baseus Golden, Baseus Golden Connector, Baseus Golden Connector Pro, Baseus Golden Connector Pro UC, Baseus Golden Connector Pro UC 40W, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Araç, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Araç Gri, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro UC 40W Gri, Baseus Golden Connector Pro UC Araç, Baseus Golden Connector Pro UC Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro UC Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro UC Araç Gri, Baseus Golden Connector Pro UC Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro UC Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro UC Gri, Baseus Golden Connector Pro 40W, Baseus Golden Connector Pro 40W Araç, Baseus Golden Connector Pro 40W Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro 40W Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro 40W Araç Gri, Baseus Golden Connector Pro 40W Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro 40W Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro 40W Gri, Baseus Golden Connector Pro Araç, Baseus Golden Connector Pro Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro Araç Gri, Baseus Golden Connector Pro Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector Pro Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector Pro Gri, Baseus Golden Connector UC, Baseus Golden Connector UC 40W, Baseus Golden Connector UC 40W Araç, Baseus Golden Connector UC 40W Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector UC 40W Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector UC 40W Araç Gri, Baseus Golden Connector UC 40W Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector UC 40W Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector UC 40W Gri, Baseus Golden Connector UC Araç, Baseus Golden Connector UC Araç Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector UC Araç Şarjı-Koyu Gri, Baseus Golden Connector UC Araç Gri, Baseus Golden Connector UC Şarjı-Koyu, Baseus Golden Connector UC Şarjı-Koyu Gri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR