Nethouse Blog

  • Şubat 21, 2024

    Cildimizi genç, sağlıklı ve parlak tutmak herkesin arzusudur. Peki, evinizin rahatlığında en son RF teknolojisi ile cilt terapisi sunan Tripollar Stop X Rose hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Bu muhteşem cihaz, estetik dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

    Gençleştirme RF Cihazı
  • Şubat 19, 2024 Teknoloji

    Günümüzde evlerimizde ve işyerlerimizde internet bağlantısı olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline geldi. Ancak, her zaman her köşede güçlü bir sinyal almak mümkün olmayabilir. İşte tam da bu noktada, kablosuz menzil genişletici devreye girer.

    kablosuz menzil genişletici
  • Şubat 18, 2024 Teknoloji

    Günümüzde, projeksiyon cihazı birçok farklı alanda yaygın olarak kullanılmaktadır. Eğitim, iş toplantıları, ev sineması ve etkinlikler gibi çeşitli alanlarda kullanılan bu cihazlar, görüntülerin net ve keskin olmasını sağlamak için doğru bir şekilde ayarlanmalıdır.

    projeksiyon
  • Şubat 17, 2024 Teknoloji

    Hava temizleme cihazı, kapalı ortamlardaki havayı kirletici partiküllerden, alerjenlerden ve zararlı gazlardan arındırarak daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşturmaya yardımcı olan bir cihazdır.

    Hava Temizleme Cihazı
  • Şubat 16, 2024 Teknoloji

    Kablosuz teknolojinin gelişmesiyle birlikte, kulaklık kullanıcıları artık kablo karmaşasıyla uğraşmadan müzik dinlemenin ve telefon görüşmeleri yapmanın keyfini çıkarabiliyorlar. Özellikle kulak içi kulaklık, taşınabilirlikleri ve rahatlıklarıyla kullanıcıların favorisi haline geldi.

    kablosuz kulak içi kulaklık
  • Şubat 14, 2024 Teknoloji

    İşlemci, bilgisayarınızın beyni olarak düşünülebilir. Bilgisayarın temel bileşenlerinden biri olan işlemci, bilgisayarınızın tüm işlemlerini yürütürken sorumlu olduğu hayati bir role sahiptir.

    İşlemci Ne İşe Yarar
  • Şubat 12, 2024 Teknoloji

    Powerbankler, mobil cihazlarımızın hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak bir powerbankin bir cihazı kaç kez şarj edebileceği, kullanılan cihazın batarya kapasitesine ve powerbankin verimliliğine bağlıdır.

    powerbank
  • Şubat 09, 2024 Teknoloji

    Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor ve ev güvenliği konusunda da büyük gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelerden biri de görüntülü kapı zili. Artık evde olmasanız bile ziyaretçilerinizi görmek ve onlarla iletişim kurmak mümkün. İşte görüntülü kapı zili almanız için 8 önemli neden sayacağız.

    görüntülü kapı zili
  • Şubat 07, 2024 Teknoloji

    Güvenlik kamerası, evinizin güvenliğini artırmak için harika bir yoldur. Ancak, doğru güvenlik kamerasını seçmek, bu cihazlardan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Bu makalede, eviniz için güvenlik kamerası alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağım.

    güvenlik kamerası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR