BuddyPhones Connect Çocuk Kulaklık Mavi
BuddyPhones Connect Çocuk Kulaklık Mavi
BuddyPhones Connect Çocuk Kulaklık Mavi

BuddyPhones Connect Çocuk Kulaklık Mavi (727542484326)

0,00
Fiyat : ₺219,00(KDV Dahil)
Barkod : 727542484326
₺40,39 'den başlayan taksitlerle
Connect Çocuk Kulaklık Mavi

Bu ürün hakkında

  • ÖDÜLLÜ SES GÜVENLİĞİ : BuddyPhones, yenilikçi tasarım ve özellikleri ile birçok ödüle sahip dünyanın önde gelen çocuk kulaklık markalarından birisidir. Tüm BuddyPhones ürünleri işitmeyi korumak için dahili ses sınırlama devresine sahiptir. İşitme duyusuna zarar vermemeleri için WHO tarafından önerilen 85dB seviyesinde sınırlanmıştır. Hipoalerjenik, süper dayanıklı ve çocukların giymesi rahat olacak şekilde özel olarak üretilmiş sertifikalı güvenli malzemelerle tasarlanmıştır.
  • Çocukları oyun oynarken veya evde ders çalışırken güvende ve rahat tutmak için özel olarak tasarlanmıştır. Ana oyun özelliği, birden fazla oyuncu için üst üste konulabilir bir ses jakına sahip olan ayrılabilir BuddyCable ile kulaklığa bağlanan veya tek bir cihaza takılmak üzere paylaşan yüksek performanslı bir mikrofondur.
  • YAŞAM BOYU BUDDIES: Yaşam boyu arkadaş kalmak istiyoruz. BuddyPhones, en güçlü çocuklara dayanabilecek dayanıklılık için tasarlanmış, üretilmiş ve test edilmiştir. Bu, birinci sınıf test laboratuarları ile kalite kontrolünü içerir.
Renk
Mavi
Mikrofon
Mikrofonsuz
Bağlantı Tipi
Kablolu
Kullanım Alanı
Genel
Model
Belirtilmemiş
Takma Tipi
Kulak Üstü
  • Taksit Seçenekleri
    Kredi kartınıza 6 taksit seçenekleri.
  • Garanti Koşulları
    Resmi Distribütör Garantili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR