Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55'' Akıllı Renkli LED Şerit Aydınlatma
Philips Hue Lıghtstrıp Gradıent Tv 55 Eu
Philips Hue Lıghtstrıp Gradıent Tv 55 Eu
Philips Hue Lıghtstrıp Gradıent Tv 55 Eu
Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55
Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55

Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55'' Akıllı Renkli LED Şerit Aydınlatma (8718699784751)

0,00
Fiyat : ₺5.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 8718699784751
₺1.106,32 'den başlayan taksitlerle

Renkleri Kusursuz Biçimde Karıştırın

Tek bir LED şeritte aynı anda birden fazla ışık renginin kusursuz bir karışımını elde edin. Renkler birlikte, doğal bir şekilde akar ve duvarınıza verdiği ışıkla televizyonunuzun arkasında benzersiz bir etki sergiler.

gradient tv

gradient tv

 

Çevre Aydınlatması Efektleri

Çevre aydınlatmasının büyüsünü yaşayın! 45 derecelik ışık projeksiyonu ile Hue Play gradient lightstrip, tüm ekrandaki içeriğe gerçek zamanlı olarak tepki vererek büyüleyici bir televizyon izleme ve oyun deneyimi yaratır.*Philips Hue Play HDMI sync box ve Hue Bridge (ayrı satılır) gerektirir.

 

Kolay Kurulum

Philips Hue Play gradient lightstrip, televizyon eğlencesi için özel olarak tasarlanmıştır. LED şerit, 55 inç ve daha büyük televizyonlara uyan üç adet boyuta sahiptir ve kurulumu hızlı ve kolay hale getirmek için montaj braketleri içerir.

gradient tv

gradient tv

 

Mükemmel uyum için üç boyut

Hue Play gradient lightstrip üç boyutta mevcuttur. 55 ila 60 inç TV'ler için 55 inç ışık şeridi, 65 ila 70 inç TV'ler için 65 inç ışık şeridi ve 75 inç ve daha büyük TV'ler için 75 inç ışık şeridi önerilir. Televizyonunuzun boyutu bu değerlerin arasında bir yerdeyse, bir küçük boyutu kullanın (örneğin 62 inç TV için 55 inç ışık şeridi kullanılır).

 

Hue Sync ve Hue Bridge Gereklidir

Philips Hue Play gradient lightstrip; Philips Hue Play HDMI sync box, Hue Sync mobil uygulaması ve bir Hue Bridge gerektirir. Hue Bridge ayrıca, Hue uygulamasıyla evinizin tamamına 50 adede kadar ışık ve aksesuar eklemenize, zamanlayıcılar ve rutinler oluşturmanıza ve ışıklarınızı evinizin içinde veya dışında, her yerden kontrol etmenize olanak tanır. Philips Hue Play HDMI sync box ve Hue Bridge ayrı satılır.

light tube sync box

 

  • Taksit Seçenekleri
    Kredi kartınıza 6 taksit seçenekleri.
  • Garanti Koşulları
    Resmi Distribütör Garantili
Etiketler
Philips, Philips Hue, Philips Hue Lightstrip, Philips Hue Lightstrip Gradient, Philips Hue Lightstrip Gradient TV, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli LED Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Renkli Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı LED Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Akıllı Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli LED Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Renkli Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 LED Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV 55 Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli LED Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı Renkli Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı LED, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı LED Şerit, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı LED Şerit Aydınlatma, Philips Hue Lightstrip Gradient TV Akıllı LED Aydınlatma,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR